gevelreiniging
Gevelreiniging zonder hoge druk!

Gevelreiniging

Gevelreiniging Omgeving Eindhoven

Uw gevel is het visitekaartje van uw huis en beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf. Het schoonmaken van uw gevel zorgt er niet alleen voor dat uw pand er mooier uitziet en meer waarde heeft, maar houdt deze ook vochtvrij en zorgt voor een beter leefklimaat. Woont u in Eindhoven en omgeving en wilt u uw buitenmuur reinigen op een grondige, milieuvriendelijke manier? Dan bent u Poseidon SoftWash aan het juiste adres! Maak nu snel een afspraak en wij laten uw gevel er weer als nieuw uitzien! 

Wat is SoftWash?

Met de SoftWash methode worden bacteriën, algen en andere organismen met biologisch afbreekbare chemicaliën op waterbasis verwijderd. In tegenstelling tot uw gevel schoonmaken met een hogedrukspuit, dringen de milieuvriendelijke stoffen die wij gebruiken om uw muur te reinigen diep door in het materiaal en ontsmetten het oppervlak. Vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben worden zo direct verwijderd en algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw worden gedood. Het resultaat? Een ontsmette en grond gereinigde gevel.

VELE DOELEINDEN

Reiniging van, daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

MILIEU BEWUST

100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66 % minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

DUURZAAM

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Waarom kiezen voor SoftWash gevelreiniging Eindhoven?

Uw muur schoonhouden is niet alleen van belang voor de levensduur van uw gevel maar ook voor de waarde van uw huis. Wanneer u uw gevel niet (tijdig) schoonmaakt, wordt deze aangetast door vervuiling als schimmels, stof, vocht en klimplanten. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw gevel er minder mooi uitziet, hij kan er ook dusdanig door worden aangetast dat de achtergelegen spouwmuur en eventuele isolatiematerialen beschadigd worden, waardoor vocht en koude uw woning binnen kan dringen. 

Het schoonmaken van uw gevel met een hogedrukspuit is enkel oppervlakkig, bacteriën en andere organismen zullen binnen de kortste tijd terugkeren. Met de SoftWash methode van Poseidon SoftWash desinfecteren en reinigen we uw buitenmuur grondig op een milieuvriendelijke manier. Doordat SoftWash doordringt tot de kern van de vervuiling, ziet uw gevel er nadat wij hem onder handen genomen hebben, er weer als nieuw uit wat uw woning gelijk in waarde doet stijgen.

Duurzaam uw gevel schoonmaken met SoftWash

SoftWash is een duurzame, ecologisch verantwoorde vorm van gevelreiniging. De chemicaliën die wij gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. De SoftWash methode zorgt ervoor dat u lang van uw schone gevel kunt genieten. U hoeft hem daardoor minder vaak te laten reinigen waardoor u op de lange termijn kosten bespaard. Door uw muur te reinigen met deze methode, zal u minder vaak reparaties en onderhoudsbeurten uit moeten voeren. Het duurzame karakter van SoftWash is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

TOP 10 VOORDELEN:

• Verhoogt de waarde van uw onroerend goed
• Verhoogt de algemene indruk
• Verlengt het onderhoudsinterval
• Lagere energiekosten
• Behandelen is voordeliger dan vervangen
• Gezondheidsvoordelen
• 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
• Ecologisch verantwoord en veilig
• Lagere onderhoudskosten
• Milieu bewuste reiniging

Afspraak maken voor milieuvriendelijke gevelreiniging in Eindhoven

Wilt u op een milieuvriendelijke manier uw gevel laten schoonmaken? Om een afspraak te maken voor SoftWash gevelreiniging in Eindhoven en omgeving, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via +31(0)6 160 041 18 of info@poseidonsoftwash.nl. Uiteraard is het altijd mogelijk om, wederom geheel vrijblijvend, een offerte op te laten stellen.

Contact

Heeft u vragen over onze SoftWash gevelreiniging in Eindhoven en omgeving? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via  +31(0)6 160 041 18 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

Waarom SoftWash boven hogedruk?

  • Geen schade aan dak of gevel of aantasten van coating
  • Geen dure coating nodig
  • Meer dan reinigen
    • ontsmetten oppervlak
    • verwijderen van alle wortels van organismen
  • Gebruikt slecht 1/3e van het water 

Verstuur je aanvraag

VELE DOELEINDEN

Reiniging van, daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

MILIEU BEWUST

100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66 % minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

DUURZAAM

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

© 2020 | Kneefel Reclame