gevel schoonmaken

Zwarte Aanslag van de gevel verwijderen

Ontdek de kracht van onze SoftWash methode! Speciaal ontwikkeld voor de hardnekkigste vuilsoorten.

Nadelen Zwarte Aanslag

● Zwarte aanslag kan een voedingsbodem zijn voor schimmels en bacteriën, waardoor gezondheidsrisico's kunnen ontstaan ​​voor de bewoners van het huis.


● Net als algen en mos kan het leiden tot vochtretentie en daaropvolgende schimmel- en rotproblemen in de gevel.


● Het kan de esthetische uitstraling van de gevel verminderen en ervoor zorgen dat deze er verwaarloosd uitziet.

Zwarte aanslag op gevels is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door atmosferische vervuiling, zoals roet, stof en industrieel afval. Het kan ook ontstaan ​​door de groei van algen en mos, die zich hechten aan het vuil op het geveloppervlak en de donkere uitstraling versterken.

Zwarte Aanslag Verwijderen

Om zwarte aanslag te verwijderen, raden wij aan om gebruik te maken van de SoftWash-technologie. Met behulp van zachte waterstralen en een op maat gemaakte reinigingsoplossing kunnen we zwarte aanslag en andere vormen van vuil effectief van de gevel verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. SoftWash is een veiligere en effectievere methode dan traditionele hogedrukreiniging, die schade kan veroorzaken aan gevelbekleding en oppervlakken.

Als professioneel gevelreinigingsbedrijf met jarenlange ervaring hebben wij de kennis en expertise om uw gevel grondig te reinigen en ervoor te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

Heeft u vragen over onze SoftWash gevelreiniging? Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

© 2020 | Kneefel Reclame