Dakreiniging

SoftWash Dakreiniging

Grondige dakreiniging die ook nog eens milieuvriendelijk is: met de SoftWash methode worden bacteriën, algen en andere organismen met biologisch afbreekbare chemicaliën verwijderd. Een tijdige reiniging verlengt de levensduur van uw dak en zorgt voor een representatieve uitstraling. Maak snel een afspraak met Poseidon SoftWash en wij zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. 

Wat is SoftWash?

SoftWash is een unieke reinigingstechniek waarbij biologisch afbreekbare chemicaliën op waterbasis  toegepast worden. In tegenstelling tot reiniging met een hogedrukspuit, dringen deze milieuvriendelijke stoffen diep door in het materiaal en ontsmetten het oppervlak. Vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben worden zo direct gereinigd en algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw worden gedood. Het resultaat is een ontsmet en grond gereinigd oppervlak. 

Soorten Dakvervuiling

Kies jouw dak vervuiling en ontdek hoe wij jouw dak  schoon maken!

algen dak
Algen
mos dak
Mos
zwarte aanslag dak

Zwarte aanslag

Waarom kiezen voor SoftWash dakreiniging?

Uw dak schoonhouden is van belang voor de levensduur van uw dak. Wanneer u uw dak niet tijdig reinigt, zullen bacteriën, algen en andere organismen toeslaan met lekkages als gevolg.

Bij hogedruk dakreiniging kan er vaak schade veroorzaakt worden en is de dakreiniging enkel oppervlakkig. Hierdoor zullen bacteriën en andere organismen binnen de kortste tijd terugkeren. Met de SoftWash methode van Poseidon SoftWash wordt uw dak grondig gereinigd en gedesinfecteerd op een milieuvriendelijke manier. 

Doordat SoftWash doordringt tot de kern van de vervuiling, ziet uw dak er nadat wij het onder handen genomen hebben, weer als nieuw uit. De SoftWash methode zorgt ervoor dat u lang van uw schone, representatieve dak kunt genieten. U hoeft het daardoor minder vaak te laten reinigen waardoor u op de lange termijn kosten bespaard.

dak reiniging voor en na

Voordelen

VELE DOELEINDEN

Behandeling van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

MILIEU BEWUST

100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66 % minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

DUURZAAM

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Milieuvriendelijk en duurzaam

SoftWash is een duurzame, ecologisch verantwoorde vorm van dakreiniging. De chemicaliën die gebruikt worden zijn 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Daarnaast zorgt een dakreiniging met deze methode ervoor dat uw dak langer meegaat en u minder vaak reparaties en onderhoudsbeurten uit zal moeten voeren. Het duurzame karakter van SoftWash is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!  

dak laten reinigen
dakpannen reinigen
dakreiniging eindhoven

TOP 10 VOORDELEN:

• Verhoogt de waarde van uw onroerend goed
• Verhoogt de algemene indruk
• Verlengt het onderhoudsinterval
• Lagere energiekosten
• Behandelen is voordeliger dan vervangen
• Gezondheidsvoordelen
• 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
• Ecologisch verantwoord en veilig
• Lagere onderhoudskosten
• Milieu bewuste reiniging

Afspraak maken voor milieuvriendelijke dakreiniging

Wilt u ook een schoon, gedesinfecteerd dak dat op een milieuvriendelijke manier gereinigd is? Of u nu een betonnen dak heeft of dakpannen, vrijwel alle daken kunnen met de SoftWash methode behandeld worden. Om een afspraak te maken voor SoftWash dakreiniging kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via +31(0)6 160 041 18, info@poseidonsoftwash.nl of het contactformulier op onze website. Uiteraard is het altijd mogelijk om, wederom geheel vrijblijvend, een offerte op te laten stellen. 

Contact

Heeft u vragen over onze SoftWash dakreiniging? Wij helpen u uiteraard graag verder! U kunt ons bereiken via  +31(0)6 160 041 18 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl.  

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

Waarom SoftWash boven hogedruk?

  • Geen schade aan dak of gevel of aantasten van coating
  • Geen dure coating nodig
  • Meer dan reinigen
    • ontsmetten oppervlak
    • verwijderen van alle wortels van organismen
  • Gebruikt slecht 1/3e van het water 

Verstuur je aanvraag

© 2020 | Kneefel Reclame