Dakcoating

Dakcoating Omgeving Eindhoven

Wilt u uw dak er op zijn mooist uit laten zien en tegelijkertijd beschermen tegen vuil, weersomstandigheden en schimmels zonder dat u uw dakpannen hoeft te vervangen? En dat ook nog eens voordelig en op een milieuvriendelijke manier? Bij Poseidon SoftWash bent u aan het juiste adres voor duurzame dakcoating in Eindhoven en omstreken. Wilt u ook genieten van een stralend gecoat dak? Maak nu snel een afspraak

Waarom kiezen voor dakcoating?

Bij dakcoating wordt er een laag coating aangebracht op de bestaande dakpannen. Aangezien het laten aanbrengen van een dakcoating veel goedkoper is dan het laten vervangen van uw huidige dakpannen, wordt tegenwoordig vaak voor deze duurzame methode gekozen. 

U kunt dakcoating laten aanbrengen om uw dak te laten beschermen maar ook als u vindt dat uw dak aan makeover toe is. U kunt namelijk kiezen voor een kleur die dichtbij de originele kleur ligt maar ook gaan voor een hele andere kleur om uw dak voordelig een geheel nieuwe uitstraling te geven. Dakcoating is verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren van modern antraciet tot traditioneel oranje. 

Kiest u voor Poseidon SoftWash dakcoating in Eindhoven dan krijgt u een mooi, stralend dak dat jaren beschermd is tegen vuil, schimmels en weersinvloeden tegen een kleine fractie van de prijs van nieuwe dakpannen!

Hoe gaat dakcoating door Poseidon SoftWash in zijn werk

Wanneer u voor dakcoating in Eindhoven en omstreken kiest, zullen wij van Poseidon Softwash er eerst voor zorgen dat uw dak grondig gereinigd wordt. Dit is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de dakcoating goed hecht. Het reinigen doen we door middel van onze unieke milieuvriendelijke SoftWash methode. Hierbij reinigen 100% biologisch afbreekbare chemicaliën uw dakpannen door diep in het materiaal door te dringen en het oppervlak te ontsmetten. 

Nadat uw dak grondig gereinigd is, wordt de dakcoating met een speciaal hiervoor ontwikkelde spuit op de dakpannen aangebracht. Deze coating is 100% dekkend en alle hoeken en gaten worden op deze manier gevuld zodat uw dak volledig beschermd is tegen vuil, vocht en weersinvloeden als uv-straling, regen en vorst.

Afspraak maken voor dakcoating in Eindhoven?

Wilt u een afspraak maken voor dakcoating in Eindhoven en omgeving, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via +31(0)6 160 041 18 of info@poseidonsoftwash.nl. Uiteraard is het altijd mogelijk om, wederom geheel vrijblijvend, een offerte op te laten stellen. 

Contact

Heeft u vragen over Poseidon SoftWash dakcoating Eindhoven? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via  +31(0)6 160 041 18 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl.  

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

Waarom SoftWash boven hogedruk?

  • Geen schade aan dak of gevel of aantasten van coating
  • Geen dure coating nodig
  • Meer dan reinigen
    • ontsmetten oppervlak
    • verwijderen van alle wortels van organismen
  • Gebruikt slecht 1/3e van het water 

Verstuur je aanvraag

© 2020 | Kneefel Reclame